fbpx

PROCESVIDEO

Følg dit projekt fra luften

Procesvideoer er et oplagt værktøj at have ved f.eks. byggeprojekter, der strækker sig over måneder eller år. På den måde kan arbejderne på byggeprojektet, bygherrerne og evt. beboerne i området følge med i fremgangen på byggeriet.

Procesvideoen tilpasses efter jeres ønsker omkring tidsperiode, samt hvor ofte vi skal komme ud og filme. Til sidst klipper vi en film sammen med klip fra alle flyvninger, så i tydeligt kan se udviklingen over tid.

Dronerne har en specifik funktion, hvor vi kan gemme de eksakte GPS koordinater vi har fløjet den pågældende dag. Derved kan vi få dronen til at flyve den samme rute automatisk ved næste flyvning. Denne funktion gør, at vi kan få de præcis samme optagelser igennem hele perioden og lave en visuelt flot udvikling på film af projektet.

Eksempel på procesfilm

Arkitema Architects har, fra de første streger blev sat, haft visionen om at få det fulde udbytte af nærheden til stranden og gøre dette til det centrale i udformningen af KRONBORG STRAND.
En vision der i dén grad er opnået i bebyggelsen med det unikke strandtema i uderummene mellem husene, som forstærker oplevelsen af at bo på stranden. Samtidig har det været en klar ambition, at sikre så mange boliger som muligt udsigt til vandet.

B2 HOLDING | E3 HOLDING

Første statusfilm fra Teglskovshusene i Allerød. De 44 lyse rækkehuse ligger på adressen Teglhaven 1 – 87. Alle boliger er i to etager med samme areal i stueetage og på 1. salsplan. Boligerne er mellem 92 – 118 m2. Til alle boliger hører eget skur og fri parkering.

Kontakt os!

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.