fbpx

LAND & SKOVBRUG

Få mest ud af dit landbrug

Har der været brand på marken i forbindelse med tørke eller anden brandårsag, eller har der været dårligt fremspring i afgrøderne, kan det være svært at skabe sig et overblik ved blot at gennemgå marken til fods. Her er dronen et glimrende og meget effektivt redskab.

Med en overflyvning af marken kan vi med dronen lave en meget præcis skadesopgørelse. Dronen skaber et godt overblik og viser et nøjagtigt realbillede af marken nu og her. Satellitter kan også bruges til at skabe et overblik over marken – når det er skyfrit. Men med det danske vejr er dronen et mere effektivt redskab, da den kan flyve i de fleste vejrlig. Derudover er dronen også mere præcis i sine målinger i forhold til satellitterne, da den kun flyver i 30-40 meters højde og ikke måler fra flere kilometers afstand.

En rapport fra Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet viste i foråret, at landbruget kan opnå en gevinst på mellem 255 millioner og 1,2 milliarder kroner årligt ved at udnytte teknologier som droner og satellitfotos til præcisionslandbrug.
Kilde: nyheder.tv2.dk

Det er billigere end du tror!

NordicVUE tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og mål. Derfor kan prisen varierer, da der er planlægning i hver eneste opgave der skal udføres, for at opnå de bedste resultater og for at sørge for at sikkerheden altid er i top.

Foto & video dok.

Fra
kr. 2.999,-

ekskl. moms

  • FullHD video + billeder
  • Ca. 1 times shoot der inkl. video og foto
  • Forskellige vinkler og højder
  • Direkte download fra vores Dropbox
Kontakt os!

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.