fbpx

FOTO

Dronefoto

Mangler du et billede af din virksomhed, ejendom, eller bolig kompleks så kan vi hjælpe. Ved at bruge droner kan vi tage billeder af bygninger, som giver gode muligheder mht. lokalisering af områder eller ejendomspræsentationer af f.eks. landbrug, boligområder eller virksomhed. Ved at bruge en drone er det muligt at tage billeder af huse tæt på, men det er også muligt at tage still billeder af større områder, der giver et godt overblik over området. Dette kan bruges til at lokalisere bygninger i forhold til hinanden eller visualisere den omkringliggende natur.

Se mere!

Produktfoto

Vi producerer professionelle produktbilleder til bla. webshop, website og sociale medier. 
Vi har eget fotostudie, hvor vi har mulighed for at skabe de helt rigtige rammer for stills eller 360 grader foto/video af dine produkter. 
Et billede er det som kunden ser og tager stilling til for at købe produktet, så vi sætter en vigtighed i at skabe de rigtige shoot af dine produkter.

Se mere!

Foto af bygninger eller ejendom

Få taget et unikt billede af din landejendom, eller stilbilleder af en erhversbygning og dens funktionalitet. Vi kan både udføre stills med drone eller alm. kamera. 

Derudover kan vi skabe de perfekte salgsbilleder i alle perspektiver i forbindelse med boligsalg.

Se mere!

Vi skaber løsningen

Lad NordicVUE skabe de helt rigtige rammer for dine billeder. Om det er web, erhversbygninger eller landbrug, så kan vi skabe det helt rigtige billede efter dine ønsker.

Kontakt os gerne for mere info.

Indhent tilbyd!

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.