fbpx

EVENTVIDEO

Enjoy the best
moments of the day

Er du koncert arrangør, events booker eller er du en virksomhed som skal holde et event og gerne vil præsenteres ud af til?
Lad NordicVUE skabe dine eventoptagelser, og fange de bedste øjeblikke i dit event.

Eventvideo kan bruges hvad enten du holder firmafest, børnearrangementer, eventdag eller andre arrangementer i din virksomhed, kan du benytte en event video til at sprede budskabet om netop dit arrangement.

Det er specielt en fordel når man laver gentagende arrangementer da du kan bruge en opdateret video som reklame for dit næste arrangement, og på den måde skabe interesse.
Hvis du f.eks. har holdt åbent hus i din virksomhed, kan du ved at få produceret en video på dagen, give de fremtidige besøgende et indblik i hvor festlig din virksomhed er.

Det kan også være en konference med mange forskellige foredrag hvor der kan laves en opsamling på dagen med udtalelser fra både talere og besøgende. Herefter kan besøgende genopleve og dele deres oplevelse på de sociale medier.

Det er billigere end du tror!

NordicVUE tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og mål. Derfor kan prisen varierer, da der er planlægning i hver eneste opgave der skal udføres, for at opnå de bedste resultater og for at sørge for at sikkerheden altid er i top.

event film premium
større arrangementer

Kontakt os for pris.

INDHENT TILBUD!

Kontakt os

Send dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Så kan vi tage en snak omkring dit næste event.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.