fbpx

BYGGE & EJENDOM

Inspektion

Fordele ved droneinspektion
– Hurtig inspektion af store arealer.
– Ingen udgift til lift og køreplader, samt eventuel reetablering af terræn.
– Ingen pladskrav, samt eventuel rydning af arealer med parkering.
– Inspektion af områder, som ellers er utilgængelige med lift.
Høj billed- og videokvalitet.

Se mere!

Procesvideo

Procesvideoer er et oplagt værktøj at have ved f.eks. byggeprojekter, der strækker sig over måneder eller år. På den måde kan arbejderne på byggeprojektet, bygherrerne og evt. beboerne i området følge med i fremgangen på byggeriet.

Se mere!

Land & Skovbrug

Få mest ud af dit landbrug
Droner er ved at få en stor erhvervsmæssig betydning. Specielt inden for landbruget er den lille flyvende robot blevet et populært redskab. Og med god grund.
På en billig og hurtig måde giver vi et overblik over markens tilstand – ukrudt, eftersåning og fremgang i væksten – ved overflyvning med dronen. Skulle landmanden selv ud og inspicere sin mark, ville det tage betydelig længere tid. På denne måde spare landmanden kostbar tid, som han kan bruge på andre gøremål.

Se mere!

Salg af ejendom

Når du skal sælge din bolig, så er førstegangsindtrykket vigtigt..
Du kender det måske selv når du kigger på bolig? Hvor vigitgt det er med nogle gode billeder af boligen, så du kan blive inspiretet af netop den bolig du kigger på. Et godt luftfoto eller video af din ejendom kan hjælpe dig.

Vi kan også tilbyde…

Vi har muligheder for at komme ud og tage de helt rigtige luftbilleder af din landejendom og få printet det ud på lærred efter dit ønske.

Se mere!

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.